Božićni jelovnik: kuharska zvijezda Vitus Winkler postavlja stol
Božićni jelovnik: pet svečanih slijedova
Kuhar Vitus Winkler iz Salzburga marljivo je pripremao hranu i s jelovnikom od 5 slijedova odvodi nas u blagdansko raspoloženje!
Predjelo:
Započet ćemo s fino punjenim komoračem, umotanim u pikantnu, izdašnu pjenu od zvjezdastog anisa.
Juha:
Uvijek prolazi kremasta juha. Posebno ako je optički naglasak: cappuccino od crvenog kupusa
Međuslijed:
Ukusno pripremljena riba je kao pjesma! A ono što još okrunjuje ovaj užitak: duet! Ovdje možete pronaći dvije varijante kalifornijske pastrve.
Glavno jelo:
Još više o božićnom jelovniku: za glavno jelo Vitus Winkler poslužuje pirjani janjeći but i pikantni brioš od sušenog voća.
Desert:
Mekani drobljenac s kiselim vrhnjem savršen je završetak: prozračan i sladak. Voštana kruška dat će ono nešto dodatno!
Dobru zabavu u kuhanju i uživanju i ne zaboravite: nakon blagdanskog obroka isplanirajte dovoljno vremena za opuštanje.